Helt matt!!

Aurora sov hos sin farmor igår..Och imorse ringde telefonen, då var det farmor..Honr ingde för att tala om att T hade dykt upp.. från ingenstans och vill ha Aurora idag till imorgon.
Hur kan man hålla sig ifrån sina barn en månad utan att höra av sig för att helt plötsligt bara dyka upp och låtsas som att inget har hänt.
Nu sitter jag här med miljarder tankar som bara far runt.
Han ska tydligen flytta hem igen. Och han vill ha en relation till båda sina barn..?!?
Jag är sjukt glad om det verkligen är vad han vill. Men oron finns ju där, att han ska göra samma sak igen. Med tanke på hur han har betett sig så litar jag inte riktigt på att han verkligen kommer att finnas där för barnen.

Det var meningen att Kitty skulle vara hos emelie inatt och att Markus skulle vara hemma själv med Aurora. Dom skulle ha en mys kväll och han skulle skämma bort henne. Dom har nästan aldrig nån tid med varandra.
Men nu grusades ju den planen oxå...
Vi får väl ta det nån kväll framöver istället..

Jag ska ut ikväll..:D...Det är Erotica fest på Tjili..Tänkte först att jag skulle stanna hemma men nu känner jag att jag behöver komma ut lite..Rensa tankarna..:)

Så sorry Sandra! Jag sviker den där nykterhetsgrejen ikväll...;)...Fast du skulle ju iofs kanske oxå ut.. Får väl se om du har mer karaktär än mig...;P <3

Take care!!!!

Hosta!!!

Jag har åkt på jordens hosta.. Nån som vet hur man får bort sån?? Hostar nästan tills jag kräks..Usch!!!

Idag va jag och fick akupunktur igen.. Det är så sjukt skönt och avslappnande.. Sen efter de gick jag ner till centrum en sväng och när jag komer hem därifrån så la jag mig på soffan. Min nya sköööna soffa..hehe..
Men där hann man inte ligga länge innan jag skulle g¨och hämta barnen, så nu e de fullt ös. Och jag vill bara lägga mig ner och sova i flera dygn, kanske år känns det som...:)

Idag går Aurora runt och pratar om hur mycket hon vill träffa sin pappa.. Hon saknar honom som fan... Så jävla jobbigt att se...:(

Usch och fy!!!

Idag mår jag verkligen som man förtjänar..Skulle ta når glas vin till maten, tror det blev lite för många.
Huvudvärken är sjuk och illamåendet med.
Jag gick och la mig kl 3 inatt. och mina sötisar vakna självklart halv 8...Jag behöver ju sova, hur kunde jag vara så dum att jag inte la mig tidigare?!?
Får ju skylla mig själv.
Markus hade varit vaken till halv fem- fem nånting, så han ligger och sussar sött.. Och brorsan ligger här på soffan och snarkar, det låter så skönt!!! Jag vill oxå!!!
Aja, jag får väl sova middag med Kitty sen. Finns ju inget mysigare än att krypa ner under täcket och lägga NÄRA henne...
Jag längtar tills kl blir dags att sova middag..hehe..

Idag ska vi hämta nya soffan...Eller den e begagnad men den är sååå skön..:D
Få iväg mitt fanskap. Har ju köpt ny tv häromdan..Lika bra att passa på att fixa soffa oxå då...:D

Dags för att dricka lite vatten så den här jävla alkoholen försvinner ur kroppen...
Usch och fy!!!Mår verkligen inge bra...:S

F*cking skanky crack hoe!!!

Åååå, så känner jag för en människa just nu! Vet hon ens om vilken skada hon gör?? Vad hon utsätter andra människor för??
Jag är så trött på den människan så jag önskar henne döden.
I övrigt är jag en "dumsnäll" människa som inte önskar någon något illa. Jag kan ge en människa 100000000 chanser för jag tror att alla är som dom är av en anledning och ingen har rätten att se ner på nån för det, men i det här fallet så önskar jag livet ur fanskapet.
Kommer nog aldrig att ändra min åsikt om brudfan!

Nu e de dags för lite shopping, ska käka tacos idag...Mumsigt värre!! hehe

saknad!!!

Det finns så många som jag saknar. Och på många olika sätt.
Det finns så mycket från förr som jag saknar. Idag har varti en dag av saknad. Sjuk saknar som trycker mig. Jag mår riktigt skit om jag ska vara ärlig.
Häromdan va det 11 år sen pappa dog. Jag önskar att han kunde vara med och se barnen växa. Att dom fick känna hans skägg mot magen! Att han skulle få höra deras skratt!!! Tänk om han kunde få höra Aurora sjunga. Han skulle vara så stolt!!

Aja hela min känsla dog just!!för att en ego jävla människa kom och avbröt..Jag som för en gång skull kände för att skriva av mig riktigt...
Men men, får väl vänta på nästa tillfälle!!

PAIN!!!

Jag har så sjukt ont i min nacke att jag varken kan sitta, ligga eller stå. Spelar ingen roll hur jag gör så känns det som om nån kört en kniv genom nacken på mig.
Har ont från vänstra skulderbladet och upp i nacken...:(
Gör faktiskt så ont att jag ringde till sjukgymnasten, fick en akuttid imorgon. Får väl se om dom har något intressant att säga..

Igår så städade jag och möblerade jag om. Med nackspärr och ett barn med vattkoppor..Haha, det tog sin lilla tid men det blev bra..:)
Benita var här och hjälpte mig.. TACK!!
Nu har barnen en varsin byrå med kläder. Dom delade byrå innan och det var på tok för mycket kläder.
Inte svårt att gissa på att lilla Kitty har mest, hon ärver ju av alla runt omkring och så har hon fått jätte mycket kläder i julklapp. Men kläder kan man inte ha för myckt av.

Fick sms från Lindex club idag om att jag kan handla kläder för halva rea priset mot uppvisande av sms:et. Ska ner och se om jag hittar nåt till Aurora imorgon. Hon har inte så mycket kläder. Hon växer ju som om man gett henne någe tillväxtmedel.

Och på fredag ska jag på BVC och prata om 3 års trots. Tror att Aurora börjar komma in i det. Och jag vill ha lite råd och hjälp om vad man ska göra och inte göra. Det kan ju bli så fel om man gör fel, jag vet att allt är individuellt och att hon antagligen kommer säga att jag gör rätt. Men det är ju ändå skönt att man varit dit och fått lite andra råd kanske. Och så vet jag i mig själv att jag faktiskt gjort vad jag kan..

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på teletubbies med mina kära barn..

Puss och mys på er...;)

Ingen sömn!

Vad hade jag trott???Att jag skulle få det hur mysigt som helst med Kitty när hon fick vattkoppor??
Inatt har det inte blivit många timmar av sömn.. Ligga och smeka Kitty över kroppen varvat med min stackars nackspärr har gjort att det inte blivit mycket sömn...:(
Gick upp kl 6 imorse. Kitty var jätte ledsen så det var ingen idé att väcka Aurora. Hon vaknade kl 09,40.. den flickan kan sova...;)
MEn är hon gladare för det?? Nej absolut inte.. det har varit bråk och skrik enda sen Aurora kom upp.. Och det dom små systrarna bråkar om är såklart mamma.. det är väl lite mysigt men jag har så ont att jag inte orkar med bråk just nu...
Aja, inget att göra nåt åt, bara att bita ihop och ta dom i varsin arm och kramas..
Nu är det snart dags för lunch..:)
Dagens höjdpunkt..hehe

Ta vara på det ni har innan det är förlorat!!!

Jobbigt!

Just nu verkar alla runtomkring må skit..Jag mår väl själv inte så bra heller. Allt bara skiter sig, varje plan man har för livet grusas.

Kitty har fått vattkoppor nu..Lillskruttan, men hittills har det inte kommit så många. Men det smäller väl till idag eller imorgon. Hon fick första i igår och nu har hon väl 8-10 stycken.
Men det påverkar sömnen kan jag lova...

Och idag ska jag orka städa. Underbart...Fy fan, ser ut som en svinstia här. Men min kära vän Benita kommer och hjälper mig idag. Kitty sitter ju som ett plåster med superlim på mig.. hehe

Och en väldigt nära person mår verkligen riktigt dåligt. Och jag anar at5t det hänt nåt inatt. Svaret skulle jag få sen men jag vill ju veta nu. Sitter ju här och får magsår av oror.
Men jag får väl lov att vänta. Önskar bara att jag gett en kram igår. Sagt att jag älskar den det rör.
Får göra det idag om jag får chansen att träffa..

Nu är det dags för att göra iordning aurora för dagis. Kitty skrutten får vara hemma med sina prickar...

Sjuk

Så har man blivit sjuk oxå..Precis vad jag behövde. INTE!
Vi skulle ha en mysig dag på heron city igår, men min lilla mage ville inte vara med. Så efter 1½ timme fick vi lov att åka hem..Aurora sa att hon hade haft roligt iaf, Kitty hade inte lika kul hon var rädd för det mesta.

Nu har Markus fått nå damp och fått för sig att vi ska städa.. Och det orkar jag ju verkligen med, INTE!
Aja, ska göra det jag orkar med och sen lägga mig på soffan...

RSS 2.0