Tankar om livet

Ibland måste man rensa upp runt omkring sig. I år har jag gått igenom mycket och insett att mycket av min ork försvunnit på grund av energitjuvar! En av de värsta energitjuvar jag någonsin träffat har numera försvunnit ur mitt liv och jag känner mig redan starkare och piggare.
Hade inte en aning om att en enda person kan suga så mycket från mig. Jag trodde att jag var stark. (Jag vet att jag är det på många plan) Men jag trodde att jag kunde stå emot energitjuvar! Men jag har haft fel.
Det nya året börjar närma sig och jag behöver rensa bort lite till av det som tar min energi.
Det finns olika sorters energitjuvar men här kommer en liten text jag hittade om enegi tjuvar!


En energitjuv är en person som när sig på din energi utan att ge tillbaka, detta sker ofta undermedvetet ifrån båda håll. Det kan vara en partner, familjemedlem, syskon, barn, arbetskollega, vem som helst som du har en relation till.

Energitjuv är personer som överför sina undertryckta och omedvetna känslor inombords på människor i sin omgivning men vägrar att se eller acceptera att det är deras egen ilska, smärta, frustration och sorg. De för över dessa jobbiga känslor på andra för att få avlastning själva och slippa bära på allt detta inombords.

Det är självklart mycket jobbigt för dem som blir utsatta, speciellt om man själv är en givare som ger mycket av sig själv i hopp om att få tillbaka det som ges vilket aldrig sker i en relation till en energitjuv. Detta lämnar alltså givaren tom på energi tillslut utan att man riktigt kunnat förklara varför.

Under påverkan av en energitjuv upplever man ofta oförklarliga olustkänslor, ilska, irritation med trötthet som följd. Det är energitjuvens egna känslor och upplevelser som projiceras verbalt på mottagaren, det är ett maktbeteende som kan lämna mottagaren en känsla av att vara utsatt, utnyttjad, kränkt och/eller hotad.

Energitjuven gör detta mer eller mindre omedvetet och skyller mer än gärna ifrån sig, vägrar inse att det är den som är eller har problemet och inte mottagaren. Energitjuv kommer att försöka fly och förneka.

Det mönster som en energitjuv har härstammar ofta ifrån barndomen där det funnits brist på kärlek och omsorg. Det är alltså obearbetade känslor som ligger till grund för detta beteende inte på något sätt en mening att vara direkt elak. De söker avlastning och flykt ifrån jobbiga obearbetade händelser i barndomen och har lärt sig ett sätt att kunna avreagera sig på, genom att utnyttja andra .

 

 

Låt inte energitjuvarna styra erat 2010. Dom är väldigt skickliga på att lägga skulden på er på ett snyggt sätt. Börja på ny kula och hitta eran egen styrka.

2010 ska bli ett bra år för mig. Jag börjar det med en inre styrka!



Öroninflammation *3

Japp, på en och en halv månad har Aurora haft öroninflammation 3 ggr. Nu verkar det som om läkarna äntligen tar det på allvar så det kanske blir en liten operation.
Hon har varit så dålig i flera veckor nu och det gör ont att se henne såhär.
På dagarna är hon pigg och glad men på kvällarna så får hon hög feber och blir jätte dålig. Hostar sig igenom nätterna för att vakna upp och vara pigg, sen är det samma visa dag efter dag.
Men nu hoppas jag att det blir stopp på det här. Ska få en kallelse till specialist. Sen blir det troligtvis operation.

Ska gå och lägga mig breve min sjuka prinsessa nu!
God natt!

Lite uppdatering kanske!!

Ja vad har hänt. Jag har vabat en hel del uner hösten. Barnen har varit sjuka om varandra hela hösten. Aurora har haft 2 öroninflammationer och en ögon infektion och Kitty har varit förkyld till och från.
Jobbigt med sjuka barn..
Idag har dom knäppt kort på dagis. Aurora fick sin ögoninfektion i förrgår, såklart! Men jag hoppas att det blev bra. Hon är lite röd och svullen runt ögonen, ser kanske ut som om hon gråtit lite innan bara...;


Sen för egen del har jag börjat en kurs. Trivs riktigt bra och tycker att den passar mig. :)


På lördag kommer min kära vän Sandra hit igen. Har saknat henne sjukt mycket denna gång..
Ska bli skönt att ha henne här igen...<3

Nu ska jag mysa lite med Aurora, vi får passa på medans lillasyster är på dagis..:)

RSS 2.0