Nya tag!

Vaknade imorse med ny energi. Ska försöka ta vara på den. Måste fokusera på mig själv och barnen, över vad som blir bäst för oss.
Ny tid i mitt liv!

Nu måste jag jobba en sväng...:)


Känslomässigt kluven!!

Just nu är jag det..jag är så sjukt besviken över allt hysch hysch runt allt.
Jag trodde inte i min vildaste fantasi att livet skulle bli såhär. Jag ångrar inget jag gjort men ibland är det fan snudd på. Jag klandrar mig själv så sjukt mycket över vad mina barn får utstå. Dom förtjänar det bästa. Och jag förstår inte att alla föräldrar inte vill vara sina barn till lags. Att man bara tänker på sig själv. Det är en gåta för mig hur en förälder kan sätta sig själv i första hand.
Visst, jag vet oxå att om föräldern inte mår bra så gör inte barnet det heller. MEn det var det fan ingen som tänkte på när jag mådde skit. Då skulle jag bara förstå att andra kanske oxå mår dåligt. Det är sån jävla dubbelmoral hela jävla tiden.
Försökte få tag i familjerätten idag igen. Han är på semester. :(
Vetefan hur jag ska lösa allt.

Men jag är glad att jag inte behöver gå igenom det här helt ensam. Jag har mina underbara vänner och familj som stöttar mig. Och en underbar pojkvän som finns där för både mig och barnen. Utan dessa människor skulle jag gå under.
Jag är evigt tacksam över det stöd jag får av mina nära och kära. Och jag kan lova att en dag kommer det igen.

För att inte tala om mina underbara prinsessor. <3
Jag drog högsta vinsten! Även om jag får kämpa så är dom det bästa, mitt guld, mina skatter!

Kärlek till folket!!! (som förtjänar det!)

RSS 2.0