Mys!!!

Vad har hänt denna dag då??
Jo, flickorna va hemma från dagis så vi ahr myst hela dagen. Jag och Aurora gick på möte imorse och hade lite ensam tid efter det. Gick en sväng i centrum och köpte en jätte söt tomte klänning till henne. Den har hon haft på sig sen vi kom hem typ. Så jag var ju tvungen att gå ner till centrum nu på kvällen och köpa en till Kitty oxå. Dom hade samma storlek...:P
Kitty börjar bli riktigt stor nu...Hehe
Markus lagade mat till oss idag. Det va mumsigt, men jag fick inte i mig så mycket. Och då är nåt fel för jag äter som en häst i vanliga fall...

Längtar så sjukt till julen. Ska ju hem till mamma och mysa. Kommer att bli riktigt bra. Känner att jag verkligen behöver komma iväg lite. Tror att flickorna skulle behöva det oxå, Aurora säger att hon saknar mormor. :)
För nån vecka sen när Aurora inte fick göra som hon ville och jag sa till henne så blev hon sur och sa att hon skulle flytta, så jag frågade vart hon skulle flytta då svarade hon -Till mormor!
Gulleskrutt...:)

Nu e de dags att sova...

Surt!!!

Jag är ledsen att jag itne skrivit så mycket senaste tiden..
Har legat i influensa i typ 3 veckor...:S...Men nu börjar det bli bättre...

Har hänt en hel del..
Skickade ett mess till mina barns far för att höra om FLICKORNAS saker. Kläder och leksaker.
Fick tillbaka ett mess av honom om att deras leksaker har han slängt och kläderna bär andra barn som behöver dom mer. Hur i hela helvete kan han anse att andra barn behöver våra barns kläder mer??Och hur kan han ens ha hjärta att göra sig av med deras saker?
Till historien hör ju oxå att det var inte ETT enda stav fel i hans långa mess, vilket betyder att han inte själv skrivit det. Han stavar itne ens sitt eget namn rätt. Man kan ju "verka" fördomsfull om man antar att det är han flickvän som skrivit det. Fruktnasvärt skrattretande!! Hur kan man som flickvän tillåta att han beter sig så mot sina barn?
Sjukt!!!

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med pojkvännen...:D

Nytt!!!

Målaren kom nu på morgonen..:)...
Dom ska ju måla i köket, så visade det sig att dom ska byta tapeter i hallen..:D
Och så gick vi in i köket, då sa han att dom fixar nya tapeter där oxå...:)
Kommer nog att sakna Auroras fina mästerverk lite. Hon har ju gjort en målning på väggen.Men det blir skönt att få nytt..
Får väl se hur de blir...Ska jag välja tapeter igen...Jag som har sån beslutsångest, men det lär väl bli nåt liknande dom jag redan hade...
Snart är det äntligen klart här. Kan man börja leva som normalt folk igen. Ska bli skönt att få ordning på allt här hemma. och röja undan. Nu ska jag väl fixa mig lite, ska följa med Vase och emelie ner till centrum..Orkar egentligen itne, skulle behövt sova men allt från kök och hall ligger i mitt vardagsrum nu, känns inte som att man vill vara hemma och se det heller...

puss

Markus!!

Det är min pojkvän..;P...Super go när han vill...Nöjd nu??

Nu har vi fredagsmys med barnen. Det är jag, Emelie, Aurora, Miranda och Kitty...
Massa popcorn!!!Mums...:)
Så jag har inte tid att sitta här...:P

Styrka...

Känns lite som om jag hittat tillbaka lite styrka....Och ork..HAr flera dagar irad bakat emd barnen...
Igår blev det en grön sockerkaka, det tyckte dom var roligt..Och så får dom turas om att vispa smeten..Mycket uppskattat!!:D

Igår när jag gick och la mig började det klia lite på ryggen, helt plötsligt hade jag nässelutslag över HELA kroppen..
Det kliades så jag ahde kunnat börja gråta. Har inte en aning om vart dom kommer ifrån. Så jag fick ta en tablett mot det och så till slut gav det med sig så somnade jag. Men jag är helt såsig i huvudet idag.. Blir det av tabletterna.

Igår kväll så kom Jocke och en kille som hette jimmy hit och träffade Diesel, dom tyckte att det kändes gasnka bra så nu ska dom ha honom på prov i 2 veckor.
Ska bli ganska skönt att inte ha honom här, men jag måste erkänna att det kommer bli tomt och att jag kommer att sakna honom. Även fast att han igår gjorde allt som han inte ska. Han rymde när vi skulle gå till dagis med barnen, och vi var ju lagom stressade innan han stack. så tog det tid, sen när vi kom hem så åt vi lunch, efter det upptäckte vi att han varit i min säng, jag bäddade rent i förrgår. Fick lov att göra om det igår eftersom hunden var ju toklerig när han hoppat runt i min och kittys säng...NÄr vi kom hem efter centrum hade han lyckats få tag på soppåsen som låg utspridd överallt...
Men han är mysig ibland iaf...:P

Nu ska jag plocka lite sen ska jag bara slappa tills Patte ringer...

Puss och mys!!!

Gjorde jag rätt??

Jag vet inte om jag gjorde rätt??!!Känns som om det sätts fler kilar mellan oss att någonsin kunna ha en relation.
Men samtidigt så frågar jag mig om jag ska ta denna skit. Och om jag ska låta barnen påverkas. Då är ju svaret ganska enkelt att komma fram till, men samtidigt så har jag itne för avsikt att "förstöra" för honom.
Och mitt val kommer att påverka honom. Hur ogärna jag än vill det. Och han sa ju faktiskt att han gjort sig av med mina saker. Ska jag bara finna mig i det oxå?Jag har ju fått ganska mycket skit och han har haft ett halvår på sig att ge mig dom, då är det kanske inte så konstigt att jag börjar ställa lite krav nu. För att inte tala om alla krav han ställt på mig och jag har levt upp till men aldrig fått något tillbaka.
Jag känner mig som en hemst människa vissa stunder men jag måste intala mig själv att det inte funnits nåt annat att göra. Eller jag vet ju egentligen att det inte funnits nåt annat att göra.

Markus har lånat mig 500 så att jag kan köpa lite julsaker iaf. Så lite julmys kommer vi att få fast T gjort sig av med allt mitt.. Så nu har jag itne lika mycket ångest över att flickorna inte kommer att få en julig jul. Ska ner och kika på saker idag. :)
Ska bara ringa Patte och se om han hänger på. Eller om han ska ligga hemma och mysa me sin gulle...;)
Sen blir det bak med barnen, gjorde det igår och dom tyckte det var hur kul som helst...Så det första Aurora sa imorse var att hon, bjabja och kitty ville baka äppelkaka..;) Sötnötar!!
Dags att lyfta på arslet och dammsuga.:S

Jaha

Mr T kom och lämnade Aurora idag. Men hämtade inte Kitty. Han har verkligen varken tid för henne. Jag kan för allt i världen inte förstå honom.
Jag borde inte bli förvånad men jag blir det ändå.
Han talade även om för mig att han gjort sig av med mina saker. Det var det dummaste han kunnat gjort. Han påstår att han gjort det för att jag hörde av mig och ville ha dom. Tror han på fullaste allvar att jag hade tänkt ta hänsyn till hans villkor när han inte ens kan ta hänsyn till sina barn.
Men det här kommer inte att vara mellan oss längre. Jag kommer att ringa polisen imorgon. Han har ingen rätt att göra sig av med mina saker.
Är helt tom i kroppen just nu. Vet inte varför, borde ha mycket känslor i kroppen men det finns ingenting. Eller jo, kärleken till mina prinsessor.
Aurora satt i mitt knä över en halv timme idag och bara kramade om mig. Hon hade saknat mig sa hon. Till och från grät hon till, vet inte vad det berodde på. Hon mådde kanske dåligt över att jag va ledsen när jag kom in efter att T hade gått. Men det var helt underbart att få närhet från henne. Och Kitty har varit på så underbart humör.
Nu sover dom så jag ska passa på att röja lite här. Dom kommer ju och börjar bygga på köket imorgon. :D

VM i ilska!!

Fy f*n, är så jävla trött på det manliga släktet nu.
Fick ett mess av T idag där han skrev att han lämnar Aurora imorgon förmiddag. Jag ifrågasatte via sms om kitty inte ska få nån tid med honom. Inget svar!!INTE förvånad. Så nu har jag bestämt mig. Om han itne har ställt iordning mina grejer tills imorgon så jag kan hämta dom ringer jag polisen, det går under egenmäktigt förfarande alternativt stöld. Jag ahr frågat om mina saker över ett halvår nu och han ger mig dom inte. Tycker så sjukt synd om Kitty. Hon måste ju känna sig så fruktansvärt åsidosatt. En pappa som inte vill träffa henne. Men som gång efter gång kommer och hämtar hennes storasyster.
När han hämtade Aurora igår så höll han iaf Kitty en stund, hon klamrade sig fast i honom och bara skrek och grät när han lämnade över henne. Hur kan man som förälder välja bort ett av sina 2 barn? Han har 2 underbara döttrar inte 1.
Ringde han nyss och när han svarade och hörde att det var jag så frågade han varför jag ringer honom sen la han på. Om det är den stilen han vill ha så ska jag bjuda till. Jag kan oxå bete mig som ett svin! Jag kan vara 1000 gånger värre.
Och den här gången har jag allt på min sida.
Jag är så arg att jag bara skakar nu.
Förstår han inte vad han utsätter barnen för, Kitty kommer ju att vara avundsjuk coh arg på Aurora för att han väljer henne i första hand. Nej, jag får f*n vara tacksam över att han försvinner från landet. Så att mina barn slipper denna ovisshet, dom förstår mer än man tror. Tyvärr!!!

Jag ska älska dom till djupet av mitt hjärta resten av mitt liv, och aldrig låta nån komma emellan oss!!!<3

Så sjuk!

Är så grymt sjuk. Har ingen ork till nåt och det blev ju inte bättre av att T kom och hämtade Aurora. Kitty blev helt förstörd. Hon ville oxå vara med sin pappa. jag är så sjukt besviken på honom. Springer runt och tror att han är så jävla tuff och cool. Men hur tufft är det att inte ens kunna ta hand om 2 barn? Dessutom sina egna barn. Nej fy f*n för ansvarslösa idioter. Det ska bli så fruktnasvärt skönt när han väl åkt och är ute ur bilden.
Jag hoppas på att jag fortfarande kommer att ha den fina kontakt jag har med hans familj, det är inte dom som beter sig illa och jag klandrar ingen av dom för det han gör.

Skulle ju ha gått på Neeas bröllopsfest imorgon. Tror inte att jag kommer orka gå. Hade planerat att bara vila idag och sova ut riktigt inatt och vila hela dagen imorgon, men eftersom jag har ett barn hemma nu så blir det inte mycket vila. Antar att han kommer och "byter" barn imorgon. Så jag får se om orken finns. Hade så gärna varit med. :(

Ikväll kommer mina kära storebror hit oxå. Ska bli skönt.

Så var vi där igen!

Skickade ett mess till T igår och frågade om när han skulle hämta barnen. Han svarade idag att han hämtar Aurora kl 15 imorgon.
Vet han ens om att han är en 2 barnsfar?? Han har 2 små underbara prinsessor som han väljer bort. Jag undrar vad som får honom att INTE vilja vara med sina barn. Han säger att han inte har tid. Och att han inte har råd att ta ledigt för att vara med dom. Men han hade både tid och råd att åka till thailand med sin nya flickvän, han har dessutom råd och tid att ta ledigt för att spendera dagar med henne, och till att följa med henne till ställen. Men när finns det tid och pengar till att göra nåt med sina barn?
Tyvärr så finns inte den tiden. Och inte ens pengarna till att hjälpa till att köpa kläder till sina barn. Undra vad Kitty fick i 1 årspresent av honom. Har inte hört nåt om en sån.
Usch och fy vad jag är bitter på den människa jag skaffade barn med. Nu håller jag med om vad han sa när vi separerade. Att barnen behöver sin pappa, men nu vill han inte vara deras pappa. Eller så vill han det bara det att han väljer att inte vara det.
Stackars jävel när han vaknar upp och upptäcker vad han utsatt dom för.

Inatt kröp båda mina små älsklingar upp i min säng. Så jag har kramats med dom halva natten. Det är sånt som gör att man vill vakna upp för att åter ta dom i famnen, ge dom en puss och säga hur mycket man älskar dom!

Fy F*N!

Jag har så ont i minh als.
Tappade rösten i lördags och den vill itne komma tillbaka. Så nu överanstränger jag mina stackars stämband när jag pratar.
Och det känns vill jag lova.

Jobabde ju i torsdags, det va ganska skönt. Men satan vad jag saknade mina barn. Kan inte förstå de människor som faktiskt väljer sitt arbete före barnen. OCh då syftar jag inte på nån speciell utan då gäller det alla människor där ute som faktiskt skaffar barn innan dom ens tänkt på en karriär. HAr man barn ska man inte tänka på karriären, man ska ta sitt ansvar och ge sina barn det dom behöver. Som förälder ska man uppfostra sitt eget barn. Inte lämna det på förskola kl 7 på morgonen och hämta 18 på kvällen. Stackars alla dessa barn som inte får lära känna sina egna föräldrar.
Jag ska försöka att ge mina barn den trygghet dom behöver. Visst behöver man jobba så man klarar sig. Men alla dessa materialister som arbetar all denna övertid för att kunna glänsa runt i sin fina bil, eller för att kunna äta ute varje dag. Eller för att kunna köpa och skämma bort sina barn. Det är inte vad ett barn behöver. BArn behöver ett tryggt hem med mycket kärlek och gränser.
Nu är väl jag kanske itne den perfekta mamman, men finns det egentligen nån sån? Jag gör så gott jag kan och det känns som om jag hittills har lyckats ge mina barn det dom behöver med tanke på omständigheterna. Känns som om dom har en gasnka fast trygghet i mig.

Från det nu då. Va ju lite partaj i lördags, hade möhippa för Neea. Jädrans vad kul jag hade. Nån liten incident här och var. Men det struntar jag i nu. Folk är som dom är och man borde inte blir förvånad.
Men jag ahde kul och är nöjd med helgen..:D

Nu e de lunchdags.:)

RSS 2.0